BENVENUTI!

Károlyi Ildikó olasz nyelvtanár

KÁROLYI ILDIKÓ vagyok, olasz nyelvtanár. Több mint tíz éve foglalkozom olasz nyelvoktatással, ez a munkám és az egyik kedvenc időtöltésem, kreatív hobbim is.

Villáminterjú

Károlyi Ildikó olasz nyelvtanár

Ha egyszerűen szeretnél megtudni rólam néhány dolgot, hallgasd meg a velem készült interjút, ami az MR1-Kossuth Szombat reggelében hangzott el.

Tananyag

Általában egy adott könyvre építjük a nyelvtani részt, és egy másikra a kommunikációs felkészítő részt. (A nyelvtankönyv megvásárolható budapesti könyvesboltokban, a kommunikációs részhez pedig interneten rendelhető, – Magyarországon csak az Italingua Nyelviskolában használt – oktatókönyvet használunk.)...

Általában egy adott könyvre építjük a nyelvtani részt, és egy másikra a kommunikációs felkészítő részt. (A nyelvtankönyv megvásárolható budapesti könyvesboltokban, a kommunikációs részhez pedig interneten rendelhető, – Magyarországon csak az Italingua Nyelviskolában használt – oktatókönyvet használunk.) Ezeken kívül pedig, kiegészítő feladatokkal igyekszem színesíteni az órákat. Nagyon sok gyakorlatot én magam készítek, melyet emailen továbbítok a tanulóknak.

Az Internet elterjedésével még több lehetőség nyílik a tananyag változatossá tételéhez; rengeteg autentikus szöveg- és képanyag áll rendelkezésre a beszélt és az írott szövegértés és az olvasás javításához.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése