BENVENUTI!

Károlyi Ildikó olasz nyelvtanár

KÁROLYI ILDIKÓ vagyok, olasz nyelvtanár. Több mint tíz éve foglalkozom olasz nyelvoktatással, ez a munkám és az egyik kedvenc időtöltésem, kreatív hobbim is.

Villáminterjú

Károlyi Ildikó olasz nyelvtanár

Ha egyszerűen szeretnél megtudni rólam néhány dolgot, hallgasd meg a velem készült interjút, ami az MR1-Kossuth Szombat reggelében hangzott el.

Szólj hozzá!

Ezt a részt Kedves Tanítványok, nektek hoztam létre! Kérlek, írjátok meg véleményeteket az óráinkról és erről a blogról is! Ez segít nekem abban, hogy még szórakoztatóbbá, érdekesebbé tegyem az órákat, és Titeket pedig jobban tudjalak motiválni!

Ezt a részt Kedves Tanítványok, nektek hoztam létre!

Kérlek, írjátok meg véleményeteket az óráinkról és erről a blogról is! Ez segít nekem abban, hogy még szórakoztatóbbá, érdekesebbé tegyem az órákat, és Titeket pedig jobban tudjalak motiválni!

3 megjegyzés:

Kurta írta...

Szép lett...

Anita írta...

Ildikó olaszóráit azoknak is ajánlom, akik akár csak egy új hobbit szeretnének, ami szórakoztat, kikapcsol egy nehéz nap után, sikerélményt ad, felvidít, megnevettet, rendszert visz az életedbe és megismertet nem csak egy olyan nyelvvel, ami gyönyörű, hanem annak kulturális hátterével is.
A Skype-on tartott órák rendkívül praktikusak, hatékonyak és rengeteg pénzt és időt takarítanak meg a tanulónak (és valószínűleg a tanárnak is). Csak ajánlani tudom! Brava, Ildikó! :)

Névtelen írta...

Sziasztok!

Az online (skype-on) tanító magántanárok adatbázisa! www.onlinetanarbazis.hu, www.skypetanarbazis.hu

Keress tanárt vagy jelentkezz Te is tanárnak! Kérünk oszd meg, mert másnak is szüksége lehet rá!

Like: https://www.facebook.com/tanarbazis

Megjegyzés küldése