BENVENUTI!

Károlyi Ildikó olasz nyelvtanár

KÁROLYI ILDIKÓ vagyok, olasz nyelvtanár. Több mint tíz éve foglalkozom olasz nyelvoktatással, ez a munkám és az egyik kedvenc időtöltésem, kreatív hobbim is.

Villáminterjú

Károlyi Ildikó olasz nyelvtanár

Ha egyszerűen szeretnél megtudni rólam néhány dolgot, hallgasd meg a velem készült interjút, ami az MR1-Kossuth Szombat reggelében hangzott el.

Magamról

KÁROLYI ILDIKÓ vagyok, olasz nyelvtanár. Több mint 10 éve foglalkozom olasz nyelvoktatással, ez a munkám és egyben az egyik kedvenc időtöltésem, kreatív hobbim is. Évekig éltem Olaszországban, Ravennában, itt jártam egyetemre és az első diplomámat a Bolognai Tudományegyetemen ösztöndíjasként 1999-ben szereztem. Tanítottam olaszt magyaroknak és magyart olaszoknak...
Károlyi Ildikó

KÁROLYI ILDIKÓ vagyok, olasz nyelvtanár.

Több mint 10 éve foglalkozom olasz nyelvoktatással, ez a munkám és egyben az egyik kedvenc időtöltésem, kreatív hobbim is.

Évekig éltem Olaszországban, Ravennában, itt jártam egyetemre és az első diplomámat a Bolognai Tudományegyetemen ösztöndíjasként 1999-ben szereztem.

Tanítottam olaszt magyaroknak és magyart olaszoknak, főleg Budapesten, cégeknél, nyelviskolában és magántanítványoknak, fordítottam és tolmácsoltam is.

Jelenleg az Italingua Nyelviskola (www.italingua.eu) intézményvezetői feladatait is ellátom. Az iskolát 2007-ben – a felnőttoktatásban eltöltött évek tapasztalatainak eredményeképpen – barátnőmmel és mentor-tanárommal: Kertai-Kiss Ildikóval alapítottuk.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése