BENVENUTI!

Károlyi Ildikó olasz nyelvtanár

KÁROLYI ILDIKÓ vagyok, olasz nyelvtanár. Több mint tíz éve foglalkozom olasz nyelvoktatással, ez a munkám és az egyik kedvenc időtöltésem, kreatív hobbim is.

Villáminterjú

Károlyi Ildikó olasz nyelvtanár

Ha egyszerűen szeretnél megtudni rólam néhány dolgot, hallgasd meg a velem készült interjút, ami az MR1-Kossuth Szombat reggelében hangzott el.

Árak és fizetési feltételek

Az első, 1-2 alkalmat jobban szeretem személyes találkozás keretében bonyolítani - erre minden hónapban lehetőség van,- s csak ezután áttérni az on-line tanulásra. A hagyományos órák és a skype-os órák díjai között nincs különbség. Egy tanóra időtartama 45 perc. Egy alkalom általában 2*45 perces órából áll. (ez igény szerint változhat, akár 60 perces tanórák is tarthatóak)...

Az első, 1-2 alkalmat jobban szeretem személyes találkozás keretében bonyolítani - erre minden hónapban lehetőség van,- s csak ezután áttérni az on-line tanulásra. A hagyományos órák és a skype-os órák díjai között nincs különbség.

Különböző szaknyelvek oktatását és ezekből vizsgára való felkészítést is vállalok: üzleti, gazdasági, egészségügyi, európai uniós stb.

Egy tanóra időtartama 45 perc.
Egy alkalom általában 2*45 perces órából áll. (ez igény szerint változhat, akár 60 perces tanórák is tarthatóak)

Az árak tájékoztató jelleggel a következők

  • 1*45 perc: 2500-4000 Ft
  • 2*45 perc: 5000-8000 Ft
  • 1*60 perc: 3500-5000 Ft

A fizetés banki átutalással történhet.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése